A diagnózis felállítása és a terápia összeállítása a hagyományos anamnézis felvétele után, a fizikális vizsgálat és a SCIO Quantum Biofeedback biorezonancia készülékkel történő mérés alapján történik. Szükség esetén bármilyen szakorvosi vizsgálat javaslata szóba jöhet a szakma szabálya szerint.

Biorezonanciás vizsgálat

A biorezonancia biofizikai alapja

Biorezonanciás diagnosztika

A kvantum fizika szerint minden anyag rendelkezik egy materializálódott formával és egy elektromágneses tulajdonsággal is. A tudomány kimutatta, hogy a testnek valóban van elektromossága, tehát az emberi test elektronikus reakcióját ki lehet számolni az áramerősség, a feszültség, a kapacitás, az induktivitás, valamint a test 16 elektronikai jellemzőjén keresztül. Így az elektronikus reaktivitás a testben mérhető elektromágneses rezgések alapján, a biorezonanciás készülékkel a sejtekben Quantum szinten végbemenő változások néhány perc alatt felderítők. A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy mikroprocesszorral felszerelt biorezonancia készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat.

Miért előnyös a biorezonanciás vizsgálat?

A SCIO Quantum Biofeedback módszer előnye, hogy nem csak a fizikai testet térképezi fel, hanem meg tudjuk vele nézni az energetika test (aura, csakrák) állapotát is. Sőt a lelki problémákat is jelzi nekünk. Az embert mindig holisztikusan kell nézni. Nem lehet szétválasztani a test-lélek-szellem egységét. Hiába kezelnénk csak a fizikai testet, ha a lélek beteg, újra és újra elő fog jönni a probléma.

A SCIO Quantum Biofeedback csúcstechnológiájú készülék képes feltérképezni a szervezetet, annak sejtszintű működését, és visszajelzést szolgáltatni pár percen belül. Használata kényelmes és gyors: a készülék 5 perces energetikai tesztet végez, az eredményeket betölti speciális programjába. Ezek az információk a szervezet stressz faktorait és a test energetikai állapotát mutatják.

A stressz faktorok közé tartoznak azok a tényezők, amelyekkel együtt születtünk vagy az életünk során befolyásoltak minket, illetve a különböző káros környezeti behatások révén kerültek testünkbe. A gép megtalálja testünkben a gyengeségeket, mint például a kórokozókat (gombákat, baktériumokat, vírusokat, parazitákat), a táplálkozási hiányokat, az allergiákat, az étel érzékenységeket. Feltérképezi, hogy milyen toxinok gyengíthetik az immunrendszerünket, mik okozhatnak gyulladást, hibás működést sejtjeinkben, szerveinkben. Mivel a gép sejt szinten, több féle szemszögből méri ezeket a rezgéseket, kétségtelenül más, mint a klinikai vizsgálati módszerek (vérvétel, röntgen stb.), ezeket az általa adott információval kiegészítheti, segítheti a diagnózis felállítását.

Miket tudunk megállapítani a készülékkel?

 • táplálkozási hiányosságokat, bélrendszer állapotát
 • életfontosságú vitamin és ásványi anyag hiányokat
 • allergiákat, étel érzékenységeket
 • toxinokat, méreganyagokat
 • gombákat, baktériumokat, parazitákat, vírusokat
 • aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintjét
 • rizikó faktorokat
 • a fizikai test állapotát: szervek, izmok, mirigyek, vér állapota stb
 • agyhullámokat
 • mentális stresszt
 • érzelmi blokkokat, traumákat

Mi érezhető a SCIO Biofeedback alkalmazásakor?

A biorezonancia vizsgálat során nem kell az Ön testébe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A biorezonancia készülék kényelmes, a csuklóira, bokáira és a fejére helyezett pánt segítségével A legtöbben nem éreznek semmit a kezelés során, nincsenek mellékhatásai, bármilyen más terápiával kombinálható, és ez az eljárás teljesen fájdalommentes. Kortól függetlenül, csecsemőkortól az idősebb generációkig, alkalmazható bárkinél, szükség esetén speciálisan állatoknál is. A készülék a nyelvtől, a verbális és vizuális vagy tudatos gondolkodási folyamatoktól függetlenül kommunikál a szervezettel.

Biorezonanciás diagnosztika
Kedves páciensek, Sajnálattal értesítem Önöket, hogy jelenleg nem végzek alternatív medicina rendelést. Üdvözlettel dr.Kernács Zsuzsanna